Είπε λόγια σκλnρά που κανείς δεν περίμενε: Άστραψε και βρόντηξε ο Σεραφείμ για Κασσελάκη και Τάιλερ

0
92

Ο Σεραφείμ, Μητροπολίτης Πειραιώς, εξαπέλυσε κριτική επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Αναφέρει ότι ο Κασσελάκης επιδεικνύει ανεύθυνη στάση έναντι της ομοφυλοφιλίας, κατηγορώντας τον ότι θεωρεί “κανονικότητα” την παρέκκλισή του.

Σε σχέση με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που αποκαλεί “ατυχή νεανία” και με τον οποίο “ετέλεσε γάμο” στην Αμερική, ο Σεραφείμ κατηγορεί τον Κασσελάκη για την προώθηση ενός “προτύπου ζωής” που θεωρεί αντίθετο προς την ανθρώπινη οντολογία.

Εκφράζει την ανησυχία του για την υγεία των πολιτών, ισχυριζόμενος ότι η ομοφυλοφιλία είναι υπεύθυνη για καρκινογενέσεις, ενώ υποστηρίζει ότι αυτή η πρακτική αποτελείται επιστημονικά ως πηγή πέντε διαφορετικών ειδών καρκίνου.

Τονίζει ότι η επίθεση δεν στοχεύει απλά τον Κασσελάκη, αλλά το σχέδιο του Μητσοτάκη για τη νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων. Καταλήγει ρωτώντας αν κάθε κυβέρνηση μπορεί να θεσπίσει νομοθεσία που ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο και θάνατο, ανατρέποντας την έννοια της οικογένειας όπως ορίζεται στο Σύνταγμα.

Ξεκινώντας με τα αυτονόητα, εκφράζω τον σεβασμό μου προς κάθε ανθρώπινο όν και αναγνωρίζω τη θεμελιώδη ελευθερία του, που αποτελεί ένδειξη της ενθέας καταγωγής μας. Αν είμαστε απλά τυχαία σύνθεση κυττάρων και προϊόν ασυνείδητης εξέλιξης, τότε η δυνατότητα επιλογής δεν θα υπήρχε.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τον νέο Αρχηγό του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θεωρώντας τον συνάνθρωπό μου. Ως μέλος του Σώματος του Χριστού στην Ορθόδοξη Καθολική Εκκλησία, ακολουθώ την ευαγγελική εντολή “μή κρίνετε, ἵνα μή κριθῆτε” και την ερώτηση του Αποστόλου Παύλου “σύ τίς εἶ ὁ κρίνων ἀλλότριον οἰκέτην;”, αποφεύγοντας να κρίνω τους συνανθρώπους μου.

Ωστόσο, παρά τη δέσμευσή μου για μη-κρίση, ως διακονός της εκκλησίας, είναι εντόκιμο να επισημάνω τον κίνδυνο που εγείρει η δημόσια επαίρεση του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τον ατυχή νέο που αποκαλεί “σύζυγό” του. Αν και αποφεύγω να εκφέρω κρίση, πρέπει να επισημάνω τον κίνδυνο αποδοχής της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και της παραχρήσεως της φυσιολογίας, που αποτελεί μια τραγική σωματική πρακτική σύμφωνα με τις παραδόσεις της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας.


Σήμερα, θα αναδείξω τις σοβαρές επιπτώσεις και τους επικίνδυνους φυσικούς κινδύνους που σχετίζονται με αυτήν την ακανθώδη απόκλιση, την οποία η Ιατρική Επιστήμη γνωρίζει καλά και περιγράφει, παρά το γεγονός ότι το “νεοεποχίτικο”, διεθνές σύστημα, υποστηρίζει την αποδοχή της απόκλισης αυτής, επικολλώντας την ετικέτα του ψευδο-“ομοφοβικού” ή ακυρώνοντας τα σχετικά εγκλήματα κατά του φυσικού ένστικτου ή ακόμα και διαγράφοντας από τον παγκόσμιο ψυχιατρικό κώδικα τις “παρεκκλίσεις του φυσικού ένστικτου” ή ενθαρρύνοντας τις νομοθετικές αρχές να θεωρούν ως νόμιμα αγαθά και ανθρώπινα δικαιώματα αυτές τις επικίνδυνες παρεκκλίσεις ή να καθιστούν ποινικώς ευθύνη την κριτική των παρεκκλίσεων και να διώκουν κάθε σοβαρή αντίσταση.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι, όπως αναφέρουν οι Epoch Times, η Ομοσπονδιακή Αμερικανική Κυβέρνηση δαπάνησε 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια για παγκόσμιες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υποστήριξη της LOATKI ατζέντας (πατήστε εδώ).

Κατανοούμε, συνεπώς, την έκταση του προβλήματος και την παραπληροφόρηση.

Η σεξουαλική πρακτική της ομοφυλοφιλίας και η δραστηριότητα και των δύο φύλων αποτελούν τον ασφαλέστερο δρόμο προς την εμφάνιση καρκινικών παθήσεων. Αυτή είναι η ιατρική πραγματικότητα που κρύβεται σκόπιμα, επειδή η σεξουαλική πρακτική της ομοφυλοφιλίας επιστημονικά ευθύνεται για πέντε διαφορετικές μορφές καρκίνου.

Οι αιτίες των καρκινογενέσεων είναι ο “ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV”, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το 40% των τύπων καρκίνου, καθώς και ο ιός HIV (GLOBOCAN-Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο- IARC), όπως αναφέρεται σε σύγχρονα δημοσιεύματα του διαδικτύο

Επομένως, το ζήτημα δεν είναι μόνο ηθικό και πνευματικό, αλλά κυρίως κοινωνικό και ιατρικό,

Ο προοδευτικός αυτοκράτορας Νέρων, ο οποίος αποτέλεσε το πρότυπο για τους επιδιωκτές των πράξεών του, ήταν η πρώτη επιφανής προσωπικότητα στην αρχαιότητα που προχώρησε σε έναν γάμο με άνδρα. Σύμφωνα με τον ιστορικό Κάσσιο Δίων (2ος-3ος αι.) ο Νέρων πραγματοποίησε διπλό γάμο. Ένας εκ των συντρόφων του, ο νεαρός Σπόρος, υποβλήθηκε σε ευνουχισμό, ντύθηκε με θηλυκά ρούχα, ονομάστηκε “Σαββίνα” και παντρεύτηκε ως γυναίκα.

Παράλληλα, παντρεύτηκε και έναν άλλο νέο με το όνομα Πυθαγόρα, ο οποίος υιοθέτησε τον ρόλο του άντρα. (Κάσσιο Δίωνα Νικαέα, Ρωμαϊκή Ιστορία, Επιτομή Ξιφιλίνου, S178, στ. 10-20).

Μετά τον γάμο του Νέρωνα, που διατηρούσε επίσης σχέσεις με τη μητέρα του, την Αγριππίνα, εκδόθηκε διάταγμα που υποχρέωνε τις κατακτημένες επαρχίες να γιορτάσουν τον γάμο αυτό.

Φυσικά, ο γάμος του Νέρωνα τιμήθηκε και στην Ελλάδα. Ο Σουετώνιος παρουσιάζει μια παρόμοια εκδοχή του γάμου Νέρωνα – Σπόρου (Nero, XXVII-XXIX)” (πατήστε εδώ).

Τέλος, παραθέτω για υπενθύμιση την αντίσταση των Ελλήνων στην ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας το άρθρο 332 των Νόμων του Σόλωνα: “Αν ένας Αθηναίος γίνει συντρόφιος, δεν επιτρέπεται να γίνει αξιωματούχος, ιερεύς, συνδικάτος, αυθέντης, κυβερνήτης, ούτε να εκπροσωπήσει τον λαό, ούτε να διακριθεί σε κάποιο δημόσιο αξίωμα”.

Προκύπτουν, ωστόσο, σοβαρά ερωτήματα: Με βάση τη σκοτεινή αυτή πραγματικότητα που συνδέεται με θάνατο και νόσο, μπορεί μια κυβέρνηση, οποιαδήποτε και αν είναι η ιδεολογική της πλατφόρμα, να νομοθετήσει τον καρκίνο και τον θάνατο ως έννομα δικαιώματα και να συγκρίνει τον θεσμό της οικογένειας, όπως ορίζεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος, με τον “γάμο” των ομοφυλοφίλων που συνδέεται με την ψυχοπαθολογική ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here