Κασσελάκης: Αυτό είπε περί υιοθεσίας 2 αγοριών! Θα νομοθετήσει την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλους

0
251

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκρίθηκε σε ερώτηση που αφορούσε τη δήλωσή του σχετικά με την υιοθεσία δύο αγοριών, επισημαίνοντας τα εξής:

“Καταρχάς, πρόκειται για μια αυθόρμητη απάντηση σε μια ανεπίσημη συνέντευξη, όχι καν σε πολιτικό πλαίσιο. Κατανοώ ότι η απάντησή μου μπορεί να προκαλέσει ανησυχία σε κάποιους, και προς αυτούς τους ανθρώπους ζητώ συγγνώμη. Δεν ήταν καθόλου η πρόθεσή μου, και από τότε έχω αναθεωρήσει πολλά, καθώς η κουλτούρα και το πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαφέρουν σημαντικά από εκείνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.”

Σχετικά με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ο Κασσελάκης δήλωσε: “Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας, ανεξαρτήτως φύλλου. Επομένως, και κορίτσια.”

Πρόσθεσε επίσης ότι το βασικό είναι η ισότητα και υπογράμμισε: “Ισότητα σημαίνει ισότητα, για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ισότητα.”

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέχεια, διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομοθετήσει ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετήσουν παιδιά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here