15 χρόνια αφιερωμένη στον Θεό: Η σημερινή εικόνα της Ναταλίας Λιονάκη ως Μοναχή Φεβρωνία – Επέστρεψε στην Ελλάδα

0
112

Η Ναταλία Λιονάκη, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές και στη συνέχεια για την απόφασή της να εγκαταλείψει το χώρο της ψυχαγωγίας για να γίνει καλόγρια, έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής της. Μετά τη συμμετοχή της σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές και μετά από περίπου μισό χρόνο παραμονής σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, αποφασίζει να επιστρέψει στη ζωή του κόσμου.

Το 2017, επίσημα γίνεται καλόγρια, αφοσιώντας τη ζωή της στη θρησκευτική πρακτική. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, παράγει και πωλεί χειροποίητα κομποσκοίνια και κεντήματα, που ίδια κατασκευάζει, προκειμένου να εξασφαλίσει τα μέσα για την επιβίωσή της. Η αλλαγή της εξωτερικής της εικόνας, με μαύρα ρούχα και λιτό ντύσιμο, αντικατοπτρίζει τη νέα της ζωή και τις προτεραιότητές της.

Το περιοδικό FULL LIFE απαθανάτισε τη Ναταλία Λιονάκη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς περίμενε σε ένα κατάστημα της Αγίας Παρασκευής για να τυπώσει τα σχέδια στα κεντήματά της. Η εικόνα της είναι διακριτική, με τα μαύρα ρούχα και τα κατάμαυρα μαλλιά, ενώ παρατηρείται ότι αποφεύγει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here