Πλńρωσε με τη ζωή του την αγάπη για τα γαρδέλια: Νεκpóς 56χρονος δάσκαλος, είχε τον πιο τpαγικό θάνaτο

0
30

Ο Αποστόλης Παλαιοθόδωρος, ο 56χρονος δάσκαλος έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση, βυθίζοντας την τοπική κοινωνία της Ηλείας σε πένθος.

Συγκλονισμένη είναι και η Ανδραβίδα από την οποία καταγόταν αλλά και η Πηνεία στην οποία εργαζόταν ο άτυχος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο 56χρονος άνδρας είχε πάει χθες νωρίς το πρωί να βγάλει τα γαρδέλια του έξω από την αποθήκη. Τότε έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο έδαφος με το πρόσωπο και χτύπησε σε ένα στηθαίο. Ο θάνατός του από το χτύπημα αυτό ήταν ακαριαίος.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως λίγη ώρα αργότερα η σορός του βρέθηκε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε για να πιούν τον πρωινό καφέ όπως κάθε μέρα.

Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον γιο της, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον δάσκαλο και φτάνοντας στο νοσοκομείο το ιατρικό προσωπικό απλά διαπίστωσε το θάνατό του.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από το άκουσμα της τραγικής είδησης. Ο 56χρονος, τα τελευταία 22 και πλέον χρόνια ζούσε στην περιοχή της Εφύρας. Ήταν ένας άξιος λειτουργός της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα αγαπητός από κάθε παιδί.

Όσοι τον γνώριζαν, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το άτομό του. Έτρεφε μεγάλη αγάπη στα παιδιά, ωστόσο δεν είχε καταφέρνει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μοναδικό του στήριγμα η μητέρα του με την οποία ζούσε μαζί, ενώ είχε τεράστια λατρεία στα ανίψια του. Ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός χαρακτήρας, πάντα πρόθυμος να βοήθα όσους είχαν ανάγκη.

Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ανδραβίδας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here