Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: Χτύπnσε τα χέρια στο τραπέζι – «Αφήστε με! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα;»

0
80

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα». Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει την τοποθέτησή του γύρω από την υπόθεση και να τονίσει τη χρησιμότητα του panic button, που προωθεί η κυβέρνηση. Ωστόσο, στην κουβέντα ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, κύριος Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κάπου εκεί η συζήτηση «ξέφυγε».

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου: Φώναζε και δεν άκουγε κανέναν

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε με μεγάλη δυσκολία να συντονίσει την κουβέντα ανάμεσα στους καλεσμένους της χωρίς αποτέλεσμα. Κάπου εκεί, η παρουσιάστρια χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και άρχισε να φωνάζει.

Κατερίνα Καινούργιου: «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!»

«Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μην με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, βλέποντας ότι οι καλεσμένοι της δεν ακούν τις οδηγίες της.

«Τι «χαλάρωσε» ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι», απολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον Θέμη Μάλλη, όταν της ζήτησε από το ακουστικό να ηρεμήσει.

Όταν η συζήτηση ομαλοποιήθηκε και εξαιτίας της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα, η Κατερίνα Καινούργιου διέκοψε τη συζήτηση, λέγοντας: «Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια».

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here