Το κατάλαβαν όλοι εκτός από τη νύφη, πόσταρε βίντεο του γάμου και είδαν όλοι τι έγινε με γαμπρό και παράνυμφο

0
100

Δυστυχώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο μιας νύφης έγιναν θέμα συζήτησης μιας και η παράνυμφος σαν…. να παραφέρθηκε την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες, όσον αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στον γαμπρό.

Η Αμερικανίδα νύφη, Χέδερ Λιν, από την Βόρεια Καρολίνα, μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από τον γάμο της, με την προσοχή όμως των οπαδών της – και όχι μόνο – να τραβά η μελαχρινή παράνυμφος που στεκόταν δίπλα στον γαμπρό.

Τα περίεργα στιγμιότυπα της παρανύμφου με τον γαμπρό

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές – το διέγραψε πλέον – η νύφη και ο γαμπρός κοιτάζονται στα μάτια, με την παράνυμφο να έχει το χέρι της ακριβώς δίπλα στον καβάλο του γαμπρού. Σε μια άλλη, έχει περασμένο το χέρι της στο μπράτσο του γαμπρού και σε άλλη, τον κρατά σφιχτά.

«Δεν κατάλαβε ότι δεν ήταν η νύφη;» έγραψε ένα άτομο στα σχόλια με έναν άλλον να προσθέτει: «Οι σκέψεις μου είναι πως ο φωτογράφος προσπαθεί να σας πει κάτι». Ένας τρίτος παραδέχτηκε ότι θα «τα είχε χάσει» εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε αυτό. «Εγώ θα έπαιρνα διαζύγιο» είπε ένας άλλος.

Η νύφη εξηγεί τι ακριβώς συνέβη με την παράνυμφο και τον γαμπρό

Μετά την αντίδραση που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της, η νύφη θέλησε με ανάρτησή της να εξηγήσει κάπως τα πράγματα. Όπως είπε η Χέδερ, η συγκεκριμένη παράνυμφος είναι πολύ καλή της φίλη και μετά από μερικά ποτήρια κρασί, δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία της όταν πόζαραν για τις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αρπάξει τον γαμπρό Τράβις για να παραμείνει όρθια.

Η νύφη συνέχισε εξηγώντας πως η μεθυσμένη φίλη της δεν είχε άλλη επιλογή από το να γαντζωθεί στον Τράβις για βοήθεια επειδή ο κουμπάρος που στεκόταν δίπλα της έχει ακρωτηριασμένα μέλη. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο κουμπάρος είχε προειδοποιήσει την μεθυσμένη παράνυμφο να μην αναζητήσει στήριγμα σε αυτόν.

Πολλοί ήταν επίσης αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι παντρεμένο παρά την περίεργη συμπεριφορά του γαμπρού και της παράνυμφου. Και η νύφη θέλησε να απαντήσει ακόμη και σε αυτούς, λέγοντας πως ο γάμος τους είναι υπέροχος.

Τί είπε ο γαμπρός για την παράνυμφο και τη νύφη

Στο βίντεο εμφανίστηκε και ο γαμπρός, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς της συζύγου του σχετικά με την ταλαντευόμενη κατάσταση της παράνυμφου, τονίζοντας πως «όντως έχασε την ισορροπία της και πιάστηκε πάνω μου. Ο φωτογράφος είπε στην παρέα να πάρει μια τρελή πόζα, ενώ εγώ και η γυναίκα μου φιλιόμασταν» ανέφερε. «Και η παράνυμφος το έκανε και παραλίγο να πέσει».

«Συγνώμη που θα απογοητεύσω όλους όσους με ήθελαν απατεώνα και την παράνυμφο την πέτρα του σκανδάλου. Στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που συνέβη» τόνισε και κατέληξε: «Δεν άγγιξε τον καβάλο μου. Απλά φαίνεται σαν να το έκανε».

Εμείς νομίζουμε ότι όντως πρόκειται περί  παρεξηγήσεως γιατί ακόμα και αν υπήρχε κάτι ανάμεσα στον γαμπρό και στην παράνυμφο δεν θα το έδειχναν τόσο απροκάληπτα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here