“Ο άντρας μου στο κρεβάτι θέλει να ακούμε Γονίδη. Δε μπορώ να λειτουργήσω έτσι, είμαι στα όρια μου. Τι να κάνω;”

0
86

Παρακάτω ακολουθεί η προσωπική εξομολόγηση της Γιάννας, μιας γυναίκας που υ κάθε φορά που έχει ερωτικές επαφές με τον σύζυγό της, εκείνος θέλει να ακούνε στην διαπασών Σταμάτη Γονίδη!

Η γυναίκα νιώθει πως έχει φτάσει στα όρια της και πραγματικά αναρωτιέται τι θα πρέπει να κάνει.

Η εξομολόγηση της Γιάννας:

“Τι γνώμη έχετε για τον τραγουδιστή Γονίδη; Πραγματικά πιστεύω πως για το είδος της μουσικής που ασχολείται είναι άρχοντας.Μόνο που αυτό το είδος δεν με εκφράζει.Μπορεί καμιά φορά να τον ακούω για λίγο αλλά μόνο και μόνο επειδή αρέσει πολύ στον άντρα μου.Βασικά εμένα μου αρέσει το έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Φανταστείτε λοιπόν την απόγνωσή μου όταν κάθε φορά πρέπει να εκτeλώ τα συζυγικά μου καθήκοντα ακούγοντας στη διαπασών… Γονίδη! Όχι κάτι απαλό σε μουσική, όχι κάτι αισθησιακό αλλά Γονίδη με φουλ μπάσα.Βέβαια υπάρχει πάθος ατέλειωτο στα τραγούδια του αλλά για άλλες στιγμές. Δεν γίνεται να λειτουργώ στο κρεβάτι υπό τους ήχους του ‘‘Εσένα θέλω μόνο’!

Του μίλησα για το ζήτημα αρκετές φορές με κάποιο τακτ βέβαια γιατί είναι και ευαίσθητος. Μπορεί να παρεξηγηθεί και να μου ρίξει πολλές ‘αγωνιστικές’ αλλά τι να κάνω. Πρέπει κάπως να τον συνεφέρω.Έχω φτάσει κι εγώ στα όριά μου.Η απάντησή του όλες τις φορές είναι ότι τον ενθουσιάζει και τον κάνει να αισθάνεται τίγρης! Άντε να του απαντήσω!

Έπρεπε να το είχα υποψιαστεί νωρίτερα το κόλλημα του όταν στα τηλέφωνα, πριν παντρευτούμε, μου απαντούσε τραγουδώντας το: ‘Όλα σ’ αγαπάνε’ ή το: ‘Χτες το βράδυ στ΄όνειρό μου’!

Μήπως να του βάλω κι εγώ το: ‘Απαγορεύεται’;”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here