Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη – Πρώην σύζυγος: «Ξεψύχησε στην αγκαλιά του γιου μας»

0
103

Περισσότερες από 50 δαγκωματιές έφερε στο κορμί της η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τρία σκυλιά στην περιοχή της Νεοχωρούδας, στη Θεσσαλονίκη.

Λέει πως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ισχυρίζεται πως οι σκύλοι του ήταν εκπαιδευμένοι και δεν κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, έσκαψαν και βγήκαν από μία τρύπα. Αυτά είπε ο ιδιοκτήτης των σκύλων στον εισαγγελέα που κατασπάραξαν μία 50χρονη γυναίκα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των σκυλιών ανέφερε: «Είναι συντετριμμένος και εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον χαμό της Ελισάβετ, τα σκυλιά τα είχε στην αυλή του σπιτιού του η οποία είναι περιφραγμένη, έχει περίφραξη ύψους 2 μέτρων».

«Η πόρτα ήταν κλειστή. Τα σκυλιά είναι τσοπανόσκυλα πολύ φιλικά, εκπαιδευμένα επιβλέποντα και προστατευμένα. Δεν κυκλοφόρησαν ποτέ ελεύθερα και χωρίς εγώ να το αντιληφθώ άνοιξαν μια μικρή τρύπα στο πλάι σε αθέατη σημείο χαμηλά διαμέτρου 30 εκατοστών που το διαπίστωσε και η αστυνομία και διέφυγαν χωρίς να το αντιληφθώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών.

Ο εισαγγελέας άλλαξε την κατηγορία για τον 37χρονο από ανθρωποκτονία από αμέλεια διώκεται πια για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Κάτοικοι του χωριού καταγγέλλουν πως τα τρία σκυλιά όχι μόνο δεν ήταν υπό την επίβλεψή του, αλλά σχεδόν καθημερινά δημιουργούσαν προβλήματα στα γύρω σπίτια.

Γειτόνισσα  της 50χρονης δήλωσε: «Εγώ τα κυνήγησα την προηγούμενη μέρα γιατί δεν με άφηναν να βγω από τη δική μου αυλή για να πάω στη δουλειά μου». Την ώρα που η πλευρά του 37χρονου λέει πως τα είχε εκπαιδεύσει για φύλακες του σπιτιού.

«Τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά, ήταν απλώς σκυλιά τα οποία ήταν φύλακες του σπιτιού διότι στο Ωραιόκαστρο έχουν συχνές επιθέσεις από διαρρήκτες», σημείωσε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των  σκυλιών.

Φαίνεται πως οι γείτονες έρχονταν αντιμέτωποι με σκυλιά που κυκλοφορούσαν ανεξέλεγκτα και τους εμπόδιζαν να βγουν μέχρι και από τις αυλές του σπιτιού τους.

«Τα σκυλιά είναι πολύ συνηθισμένη κατάσταση εδώ πέρα να βγαίνουνε και να γαβγίζουν έξω από τις αυλές μας, η φασαρία που γίνεται είναι πολύ συνηθισμένη. Δεν είναι πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα ήταν η τελευταία», τόνισε η γειτόνισσα της 50χρονης.

«Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου γιου»

O πρώην σύζυγος της 50χρονης μίλησε στο Live News κι ανέφερε ότι τα παιδιά τους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. «Ακόμα περιμένουμε λες και θα γυρίσει από τη δουλειά της. Ξεψύχησε στα χέρια του μεγάλου γιου».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here