Όλα τοúμπα με την υπόθεση Όλιβερ: Συγγενής αντιδημάρχου ο «ύποπτος»; Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα

0
115

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Η ΕΛ.ΑΣ. όπως αναφέρει το OPEN, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Όλιβερ πέθανε αφού δέχτηκε επίθεση άλλων ζώων, πιθανώς αγέλης λύκων

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση της κακοποίησης του χάσκι στην περιοχή της Αράχωβας. Η ΕΛ.ΑΣ. όπως αναφέρει το OPEN, καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Όλιβερ έχασε τη ζωή του, αφού δέχτηκε επίθεση άλλων ζώων, πιθανώς αγέλης λύκων.

Η αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε το ζώο με έναν άνδρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, έβγαλε μια ανακοίνωση που αναφέρει: «Κύριοι των ανθρωποκτονιών, σας δόθηκε μια σημαντική πληροφορία για τον Σ.Γ. Εξετάστηκε; Γιατί αρνείστε ότι υπάρχει; Επειδή ο τύπος έχει συγγενή αντιδήμαρχο;».

«Είδα τον Όλιβερ με έναν άνδρα σε μια αποθήκη! Άκουσα κλάμα, σαν να κακοποιείται. Είδα το σκυλάκι τραυματισμένο να σέρνεται»

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και μια αυτόπτης μάρτυρας που αναφέρει πως είδε κάτι ύποπτο που μπορεί να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση.

Η συγκεκριμένα μαρτυρία εξετάζεται και από την ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το OPEN, η μάρτυρας είδε έναν άνθρωπο μαζί με ένα σκυλάκι να κατευθύνεται προς μια αποθήκη. Η ίδια έμεινε πίσω από κάποια δέντρα και άκουσε από την αποθήκη ένα κλάμα σκύλου, σαν να κακοποιείται.

Στη συνέχεια, άκουσε ένα ουρλιαχτό ανθρώπου, πιθανόν ο σκύλος να τον δάγκωσε. Μετά, από την αποθήκη βγαίνει το σκυλάκι τραυματισμένο και σύρθηκε προς ένα τζιπ, για να κρυφτεί.

Ακολούθως, βγήκε ο άνδρας και κατευθύνθηκε προς ένα αυτοκίνητο, του οποίου μάλιστα η αυτόπτης μάρτυρας είπε πως είδε και τις πινακίδες. Η γυναίκα κατέθεσε το περιστατικό και στην αστυνομία πριν από 5 περίπου ημέρες, και έδωσε τα δύο τελευταία ψηφία του αυτοκινήτου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here