8χρονο κορίτσι περπάτησε 2μιση χιλιόμετρα στο χιόνι με τον σκύλο της στην πλάτη για να τον πάει στον κτηνίατρο

0
50

«Είχε τυλίξει το σκύλο της και τον κουβάλησε στην πλάτη της» ❤️

Το κοριτσάκι έμαθε ότι υπήρχε ένας κτηνίατρος που επισκέφτηκε την περιοχή και ταξίδεψε 2,5 χιλιόμετρα για να φροντίσει το κατοικίδιο της.

Στο Düzpelit , μια μικρή πόλη στην Τουρκία , δεν υπάρχουν κτηνίατροι. Όποιος θέλει να πάει τα κατοικίδια ζώα του στο γιατρό θα πρέπει να ταξιδέψει μερικά χιλιόμετρα στο İkizce de Ordu, την κεντρική πόλη αυτής της περιοχής. Όμως, το χιόνι που εισέβαλε στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες το έκανε αδύνατο για τους περισσότερους κατοίκους.

Έτσι , η Cemre , η 9χρονη κοπέλα που πρωταγωνιστεί σε αυτήν την ιστορία, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να πάει τον σκύλο της στον κτηνίατρο.

Πριν λίγες μέρες, ο κτηνίατρος Ogün Öztürk κλήθηκε σε ένα μικρό χωριό στην Τουρκία για να φροντίσει την αγελάδα ενός πελάτη. Δεν είχε προγραμματίσει να μείνει πολύ.

Όμως αυτό που ξεκίνησε με μια επίσκεψη ρουτίνας τελείωσε καθώς ο Ogün δεν θα ξεχάσει.
Αφού ολοκλήρωσε τη δουλειά για την οποία είχε έρθει, ο Ogün επρόκειτο να φύγει από το χωριό. Πριν φύγει όμως, κάτι στο βάθος του τράβηξε την προσοχή.

Εκεί, περπατώντας προς αυτόν σε ένα μονοπάτι με χιόνι, ήταν ένα μικρό κορίτσι. Και δεν ήταν μόνη. Στην πλάτη της ήταν ένα σκυλάκι.

Προφανώς, είχε μαθευτεί ότι ένας κτηνίατρος ήταν στην πόλη – και αυτό έδωσε μια ευκαιρία την οποία η κοπέλα, η 8χρονη Cemre Su Türköz, θέλησε να εκμεταλλευτεί.

Ο σκύλος της Cemre, ο Pamuk, είχε αρρωστήσει. Απελπισμένη για να τον βοηθήσει, αποφάσισε να μεταφέρει τον Pamuk περισσότερο από 2,5 χιλιόμετρα από το σπίτι της στο σημείο που είχε ακούσει ότι θα ήταν ο κτηνίατρος Ogün.

«Όταν τους είδα, ήμουν πολύ έκπληκτος και συγκινημένος», είπε ο Ogün. «Τύλιξε το σκυλί της και τον κουβαλούσε στην πλάτη της».
Ο Ogün, φυσικά, δεν μπορούσε να μην συναντήσει την Cemre και τον Pamuk. Ενώ το κοριτσάκι τον κοίταξε, ανησυχούσε πολύ για τον σκύλο της και ο Ogün του έκανε ένα τσεκ-απ.

Ευτυχώς, η ασθένεια του σκύλου δεν ήταν πολύ σοβαρή. Ο Ogün διαπίστωσε ότι ο Pamuk είχε μόνο κάποια δευτερεύοντα προβλήματα στο δέρμα του που τον καθιστούσαν να δυσανασχετεί, αλλά τα οποία μπορούσαν εύκολα να αντιμετωπιστούν.

«Όταν η Cemre άκουσε ότι ο σκύλος της θα γίνει καλά, ήταν πολύ χαρούμενη», είπε ο Ogün. «Εφάρμοσα θεραπεία για εξωτερικά παράσιτα στον Pamuk. Τώρα διασκεδάζει πάλι, υγιής και ευτυχισμένος. ”

Το κοριτσάκι και ο σκύλος της είχαν βοηθηθεί. Αλλά έκαναν επίσης έναν φίλο.

Ο Ogün επέστρεψε στο χωριό για να κάνει μια επίσκεψη στη Cemre και στο Pamuk, διασφαλίζοντας ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να τολμήσει ξανά να περπατήσει μέσα στην χιονοθύελλα για να ζητήσει οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφέρει. Είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει, λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια που έκανε για να τον βρει.

“Μου έκανε πολύ χαρούμενο που ένα 8χρονο κορίτσι συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο με μια τόσο στοργική καρδιά”, είπε ο Ogün.

Ο Ogün φυσικά δεν χρέωσε την Cemre για τις υπηρεσίες του εκείνη την ημέρα. Το να βλέπεις την αγάπη και την αφοσίωσή της στον Pamuk ήταν η καλύτερη πληρωμή που μπορούσε να ζητήσει.

“Το γεγονός ότι ένα άτομο σε τόσο μικρή ηλικία εμφανίζει αυτή τη συμπεριφορά δίνει ελπίδα στην ανθρωπότητα”, δήλωσε ο Ogün. “Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Η Cemre μας έδειξε ότι η μόνη αλήθεια στον κόσμο είναι η αγάπη.”

Πηγή

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here