Καταγγελία από τον μάνατζερ του τράπερ Τρανού:Η αστυνομία μου φόρεσε κουκούλα και με βασάνισε με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη

0
96

Για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στην Εντατική τον 31χρονο αστυνομικό προσήχθη από κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έξω από το σπίτι του στο Περιστέρι ο μάνατζερ του τράπερ Τρανού. Πληροφοριοδότης τον «έδωσε» ως βασικό παράγοντα των χούλιγκαν, αλλά ο 26χρονος μάνατζερ, εξετάστηκε, ελήφθη δείγμα DNA και τελικά αφέθη ελεύθερος.

Μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει όσα υποστηρίζει ό,τι έζησε κατά την προσαγωγή του. «Με άρπαξαν έξω από την οικία μου, μου φόρεσαν κουκούλα και με μετέφεραν σε άγνωστο σημείο, όπου με κράτησαν για 12 ώρες και με βασάνιζαν, για να ομολογήσω την συμμετοχή μου στα επεισόδια στου Ρέντη» περιγράφει επισημαίνοντας πως «εξετάστηκα από ιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά μου από τον ξυλοδαρμό και ήδη μου χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια δέκα ημερών, ώστε να αναρρώσω». Μάλιστα αναφέρει πως μέσω της συνηγόρου του, κυρίας Ελισάβετ Πούλιου, έχει καταθέσει αναφορά στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο νεαρός που επιθυμεί την τήρηση της ανωνυμίας του ξεκινά να περιγράφει όλα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν μετά τα σοβαρά επεισόδια της 7ης Δεκεμβρίου, έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη. «Προβλήθηκε το όνομά μου και η εικόνα μου (μάνατζερ του τράπερ Τρανού) ως δήθεν εμπλεκόμενου στην υπόθεση του τραυματισμού του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη την 7-11-2023. Οι αναφορές αυτές είναι ανακριβείς και εσφαλμένες και ήδη η πληρεξούσια δικηγόρος μου κυρία Ελισάβετ Πούλιου, απέστειλε εξώδικες δηλώσεις σε όσους παρουσιάζουν την φωτογραφία μου ως δήθεν του “18χρονου φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό”, ενώ εγώ είμαι 26 ετών και δεν ήμουν στο σημείο των επεισοδίων, όταν αυτά εκδηλώθηκαν την 7-11-2023 στου Ρέντη».

Αναφέρει όλα όσα υποστηρίζει ότι συνέβησαν στη μία το μεσημέρι της 9ης Δεκεμβρίου στο Περιστέρι

«Σας ενημερώνω ότι την 9-11-2023 το μεσημέρι περί ώρα 13.00 αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών με άρπαξαν αιφνίδια έξω από την οικία μου, μου φόρεσαν κουκούλα και με μετέφεραν σε άγνωστο σημείο, όπου με κράτησαν για 12 ώρες και με βασάνιζαν, ώστε να ομολογήσω την συμμετοχή μου στα επεισόδια στου Ρέντη».

Όπως λέει, την ώρα των άγριων επεισοδίων στους δρόμους γύρω από το γήπεδο του Ρέντη και της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών, ο ίδιος βρισκόταν σε γνωστό fast food. Μάλιστα, επικαλείται και το υλικό από τις κάμερες το οποίο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, θα πιστοποιήσει την αθωότητα του «Παρά τον ξυλοδαρμό και την ψυχολογική βία που μου ασκήσαν, τους είπα την αλήθεια, ότι την ώρα που έγιναν τα επεισόδια στο γήπεδο βόλεϊ “Μελίνα Μερκούρη”, εγώ βρισκόμουν σε γνωστό fast food, όπου υπάρχουν και κάμερες και μάλιστα τους προέτρεψα να λάβουν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από το συγκεκριμένο fast food, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια».

Όπως αναφέρει ο νεαρός, μετά την αποδέσμευση του από την Ασφάλεια, προχώρησε μέσω των δικηγόρων του, σε καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εξετάστηκε από νοσοκομείο και του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 10 ημερών.. «Μετά από 12 ώρες αφέθηκα ελεύθερος και οι δικηγόροι μου κατήγγειλαν τις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις εναντίον μου στο Τμήμα Εσωτερικών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Λόγω των έντονων πόνων από τα χτυπήματα που μου προκάλεσαν οι αστυνομικοί, εξετάστηκα από ιατρούς σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματά μου από τον ξυλοδαρμό και ήδη μου χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια δέκα ημερών, ώστε να αναρρώσω. Όσο λυπάμαι για τον τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού, άλλο τόσο λυπάμαι που αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά εναντίον μου, την παρουσιάζουν οι αστυνομικοί ως δήθεν νόμιμη προσαγωγή, ενώ πρόκειται για παραβίαση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου και του κράτους δικαίου».

Η δικηγόρος του μάνατζερ του γνωστού τράπερ κυρία Ελισάβετ Πούλιου, τονίζει στο newsIT.gr ότι… «Είμαι πληρεξούσια δικηγόρος του μάνατζερ τραπ καλλιτεχνών ΟΜΛΕ, το όνομα του οποίου, όπως και φωτογραφία του δημοσιοποιήθηκαν εσφαλμένα και παραπλανητικά και απέστειλα εξώδικο διαμαρτυρία για να εξηγήσω τα αυτονόητα, ότι δηλαδή ο εντολέας μου δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του τραυματισμού με φωτοβολίδα στου Ρέντη την 7-12-2023, αφού την ώρα των επεισοδίων βρίσκονταν σε άλλο σημείο, όπου υπήρχαν και κάμερες ασφαλείας και η φωτογραφία του εντολέα μου φυσικά δεν ταυτίζεται με την εικόνα του 18χρονου φερόμενου ως δράστη του τραυματισμού του άτυχου αστυνομικού έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη. Ο εντολέας μου, την 9-11-2023 στα πλαίσια δήθεν “νόμιμης προσαγωγής”, απήχθη έξω από την οικία του από αστυνομικούς, του έβαλαν κουκούλα και βασανίστηκε επί δώδεκα ώρες σε άγνωστο χώρο, προκειμένου να δώσει στοιχεία για την υπόθεση του τραυματισμού του άτυχου αστυνομικού. Ωστόσο ο εντολέας μου δεν ήταν στο σημείο και δεν γνώριζε περαιτέρω στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού λήφθηκε βιολογικό του υλικό. Αυτή η συμπεριφορά των αστυνομικών είναι καταδικαστέα και ήδη έγινε αναφορά την ίδια ημέρα στο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου ελπίζω θα διερευνηθεί. Ο εντολέας μου φέρει τραύματα σωματικά αλλά και ψυχικά από αυτή την παράνομη συμπεριφορά των αστυνομικών που τον άρπαξαν έξω από την οικία του και ήδη εξετάστηκε από ιατρούς και αναρρώνει κλινήρης. Καταγγέλλω αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και ζητώ την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, καθ’ ότι οι πράξεις αυτές θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές της ιστορίας μας και πλήττουν την δημοκρατία και το αίσθημα ασφαλείας του πολίτη. Και φυσικά η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά των συγκεκριμένων αστυνομικών. Δεν συνιστά νόμιμη προσαγωγή, αλλά παράνομη συμπεριφορά με παράβαση πολλών διατάξεων, ποινικών και διοικητικών».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here