Ράκος η Γωγώ Τσαμπά: «Ήθελα να τον παντρευτώ, να είναι καλά εκεί που είναι, να χαίρεται τα παιδάκια του»

0
82

Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου», σήμερα, Τετάρτη και μίλησε για τον γάμο και την επιθυμία που είχε στο παρελθόν να παντρευτεί.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια, μαζί με τον Άκη Δείξιμο, μπήκαν στην κουζίνα για καλό σκοπό, απέναντι από τους Droulias Brothers και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να εντυπωσιάσουν τον Έκτορα Μποτρίνι και να ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δράση του παιχνιδιού.

Η εξομολόγηση της Γωγώς Τσαμπά

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, η ερμηνεύτρια δημοτικού τραγουδιού μίλησε με τον Μάρκο Σεφερλή και εξομολογήθηκε ότι «νομίζω ότι η ιδέα του γάμου έχει φύγει από μένα. Δεν λέω βέβαια μεγάλα λόγια. Αν είναι να συμβεί, ας έρθει για καλό και όχι για παίδεμα και άλλες στεναχώριες. Δεν θέλω. Στεναχωρήθηκα από την προηγούμενη σχέση μου. Ήθελα να παντρευτώ, δέχθηκα την πρότασή του αν και έβαλε τους όρους του σχετικά με τη δουλειά. Ήθελε να την αφήσω. Είχαμε βάλει όριο τα 2 χρόνια. Ήμουν τόσο ερωτευμένη. Είπα ναι, γιατί ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής μου. Τον προσκάλεσα, αλλά δεν ήρθε στο ραντεβού που του είχα πει. Ήρθε απ’ έξω, αλλά μέσα δεν ήρθε ποτέ. Κι έτσι τελείωσε αυτή η σχέση. Να είναι καλά εκεί που είναι, να χαίρεται τα παιδάκια του και όλη του την οικογένεια».

Ένα βήμα πριν τον γάμο η Γωγώ Τσαμπά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here