Αράχωβα: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του «Όλιβερ»

0
101

Παράταση παίρνουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα, που επρόκειτο να γίνουν στις αρχές αυτής της εβδομάδας, με τις εξελίξεις να μεταθέτουν στο χρονικό πλαίσιο για την επόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία υποστηρίζει ότι από το βιντεοληπτικό υλικό και τις μαρτυρικές καταθέσεις που ελήφθησαν, φαίνεται ότι ο Όλιβερ δέχθηκε επίθεση από αγέλη, ενώ η κτηνίατρος που πρώτη εξέτασε το σκυλάκι -και όσο ήταν εν ζωή- είναι κάθετη ότι τα τραύματά του δεν μπορεί να προκλήθηκαν από ζώα.

Η δικηγόρος φιλοζωικών οργανώσεων Ανθούλα Ανάσογλου μίλησε στην  εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι εξήγησε γιατί δεν είναι πια δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ.

Ανέφερε επιπλέον η κα Ανάσογλου ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος προσώπου που είναι συνάδελφός, καθώς έκανε μία ανάρτηση που γράφει πώς δεν θα έπρεπε να εκπροσωπεί τον κηδεμόνα του χάσκι.

«Διαπόμπευσε την προσωπικότητα και μιλάμε για αντισυναδελφικές καταστάσεις».

Ειδικά για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Όλιβερ σημείωσε: «Για κάποιο λόγο έτυχα εμπιστοσύνης  ανθρώπων που θέλουν να μου πουν. Αυτά που θα μου πουν δεν θα τα μεταδώσω στον αέρα, αλλά θα τα μεταφέρω στις αρμόδιες αρχές. Οι άνθρωποι που μου μιλάνε πάντως είναι απόλυτα βέβαιοι για κακοποίηση».

Στην ερώτηση γιατί ο κηδεμόνας του Όλιβερ χρειάστηκε δικηγόρο η κα Ανάσογλου ξεκαθάρισε ότι η παράσταση πολιτικής αγωγής για υποστήριξη κατηγορίας γίνεται μόνο με συνήγορο.
megatv.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here