Παρουσιάστρια του BBC σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον αέρα δελτίου ειδήσεων

0
104

Παρουσιάστρια του BBC ζήτησε συγγνώμη, έπειτα από ατυχή στιγμή της, κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων, όταν εμφανίστηκε με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο.

Συγκεκριμένα, η Μαριάμ Μοσίρι, επικεφαλής παρουσιάστρια του καναλιού BBC Newsέκανε την άσεμνη αυτή χειρονομία, αμέσως μετά την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του δελτίου.

Όμως πολύ γρήγορα, συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν ήδη στον αέρα και με ψυχραιμία πέρασε στην παρουσίαση της επικαιρότητας, με την εικόνα της ωστόσο να κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Το περιστατικό σχολιάστηκε από τον λογαριασμό CleanFeed@The TV Room στην πλατφόρμα X, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «Πέρασε καιρός από τότε που μία χειρονομία με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο είχε μια θέση στο BBC News …», με την παρουσιάστρια να απαντά, πως επρόκειτο για ένα inside joke, ενα εσωτερικό αστείο εκεί στο κανάλι με τους συναδέρφους της.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό. Έκανα ένα αστείο με την ομάδα μου και προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 έως το 0, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων μου για να δείξω τον αριθμό.

»Όταν φτάσαμε στο 1 γύρισα το δάχτυλο ως αστείο και δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας συγγνώμη.

«Ήταν ένα εσωτερικό αστείο που έχουμε με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν στις προθέσεις μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή αναστάτωσα κάποιον. Δεν το έκανα προς τους τηλεθεατές ή κάποιο άτομο. Ήταν ένα ανόητο αστείο που προοριζόταν για τους φίλους μου», κατέληξε.

Το περιστατικό αυτό, έρχεται αφότου η βρετανική κυβέρνηση, επιβεβαίωσε ότι ο βετεράνος τηλεοπτικός διευθυντής Σαμίρ Σαχ, ήταν ο προτιμώμενος υποψήφιος για την ανάληψη της προεδρίας του BBC.

Ο Σαμίρ Σαχ, είναι σήμερα διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής Juniper TV και ήταν επίσης στέλεχος της αμφιλεγόμενης έκθεσης της Επιτροπής του Μπόρις Τζόνσον, για τις φυλετικές και εθνοτικές ανισότητες, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο ισχυρισμός ότι η χώρα εξακολουθεί να είναι θεσμικά ρατσιστική δεν επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here