Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί: Ηθοποιός μήνυσε τον Γιώργο Λιάγκα για την υπόθεση χάσκι

0
124

Ο άνδρας που συστήνεται ως «Απολλώνιος» στις ερωτικές ταινίες που πρωταγωνιστεί, υπέβαλε μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso».

Οι εξελίξεις για την υπόθεση του χάσκι στην Αράχωβα βρίσκουν σιγά σιγά το «φως»

Λίγο μετά το ξέσπασμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για όσους τον υπέδειξαν ως τον κακοποιητή του Όλιβερ, ο Ανδρέας Λιόντος, πρώην παίκτης ριάλιτι και ηθοποιός πορνό ταινιών, προχώρησε σε μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα, επειδή όπως είπε, τον «υπέδειξε» ως θύτη.

Ο άνδρας που συστήνεται ως «Απολλώνιος» στις ερωτικές ταινίες που πρωταγωνιστεί, υπέβαλε μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso».

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής πορνό ταινιών, ζητά την ποινική δίωξη του παρουσιαστή, καθώς στην εκπομπή «Πρωινό» που τον «φωτογράφησε» ως εκείνον που κακοποίησε τον Ολιβερ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε: «Πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, που είναι από την Αράχωβα, μπαίνει στο κάδρο διότι έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια περίπτωση με κακοποίηση ζώων στο χωριό», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λιόντου που έχει ήδη καταθέσει μήνυση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα.

Η «Espresso» επικαλείται επικοινωνία της με τον Ανδρέα Λιόντο, ο οποίος σχολίασε:

«Εντελώς απρόκλητα, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε, η παραμικρή ένδειξη ή στοιχείο σχέσης ή ανάμειξης ή εμπλοκής μου στην υπόθεση αυτή, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Κέλλυ Χεινοπόρου, επικαλούμενη ρεπορτάζ της από φιλοζωικά σωματεία, είπε ότι πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών που είναι από την Αράχωβα μπαίνει στο κάδρο των ερευνών, διότι έχει στο παρελθόν απασχολήσει για παρόμοια περίπτωση με κακοποίηση ζώων στο χωριό.

Οσα αναληθή ανέφερε, υιοθέτησαν και συντελεστές της εκπομπής, υποδεικνύοντας στην ουσία ευθέως εμένα. Αναφέρθηκε ότι δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης φέρεται ότι είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχω το προσωνύμιο Απολλώνιος, μην αφήνοντας έτσι αμφιβολίες ότι πρόκειται για μένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ενώ δεν σχετίζομαι ουδόλως με την υπόθεση αυτή, να δεχθώ από την τοπική κοινωνία σφοδρότατη επίθεση, δριμεία κριτική, αλλά και χλευασμό!

Ο κοινωνικός μου περίγυρος με αντικρίζει με περιφρόνηση, απαξία και οργή, και μου απευθύνουν ύβρεις, αποδίδοντάς μου άδικα και εσφαλμένα την εγκληματική αυτή ενέργεια που στην πραγματικότητα δεν τέλεσα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της δυσάρεστης κατάστασης ήταν να απομονωθώ, να κατηγορηθώ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξα.

Ως επιχειρηματίας, έπειτα από όλο αυτό, αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν όλες οι κρατήσεις στην επιχείρηση που διατηρώ στους Δελφούς, να υποστώ ανεπανόρθωτη ηθική και υλική βλάβη, να κλονιστεί η υγεία μου σοβαρά, καθώς και της μητέρας μου!

Έ! Στιγματίστηκα άδικα, το καταλαβαίνετε; Οσα ειπώθηκαν στην εκπομπή αναπαράχθηκαν από δεκάδες sites και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης! Εχω υποστεί έναν απερίγραπτο διασυρμό! Για τους λόγους αυτούς λοιπόν ζήτησα την ποινική δίωξη του Λιάγκα αλλά και παντός τρίτου υπευθύνου και θα ζητήσω αποζημίωση για ηθική βλάβη».

Όσα είχε πει στο «Super Κατερίνα»

Με τη σειρά του, ο δικηγόρος του είπε στην εφημερίδα, ότι: «Ο εντολέας μου Ανδρέας Λιόντος είναι ένας ήρεμος, δραστήριος και επιτυχημένος άνθρωπος, που επαγγελματικά δραστηριοποιείται στους Δελφούς με τουριστική επιχείρηση ενοικίασης δωματίων. Συνδέθηκε άδικα με τη φρικιαστική υπόθεση θανάτωσης του Ολιβερ στην Αράχοβα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εμφανίσθηκε από την εκπομπή του κ. Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 ως ο βασανιστής και κτηνοβάτης ενός αθώου ζώου ιδιαίτερα αγαπητού, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο ως άνθρωπος: φιλόζωος. Διασύρθηκε και διαπομπεύτηκε άδικα! Η ψευδής είδηση που αναπαράχθηκε είχε ως αποτέλεσμα να λιντσαριστεί στο διαδίκτυο και να υποστεί μεγάλη ηθική και υλική ζημιά.

Ακούστηκε ένα μέρος της δήλωσης διάψευσής του, πλην όμως στιγματίστηκε ανεπανόρθωτα φοβούμαι. Δυστυχώς, η εκπομπή δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία του, αλλά και της μητέρας του, διότι υπέστησαν σοκ.

Ξαφνικά έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών, ύβρεων και χλευασμού. Νομίζω ότι η τηλεόραση οφείλει να σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας, να λειτουργεί με κανόνες δεοντολογίας, με σεβασμό στον άνθρωπο, να μην προκρίνει την ενοχή κανενός.

Εχω δυσάρεστη εμπειρία και εγώ ως δικηγόρος από παρουσιάστρια που με έθιξε αναίτια ψάχνοντας τηλεθέαση. Ελπίζω να δοθεί ευκαιρία να ακουστεί στον ΑΝΤ1, διότι προτίθεται να καταθέσει αγωγή αποζημιώσεως ηθικής βλάβης αλλά και για την προκληθείσα υλική ζημιά του αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από τον υπαίτιο δημοσιογράφο που διέδωσε ψευδή είδηση που έβλαψε την τιμή και την υπόληψή του».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here