Αράχωβα: Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε ο άνθρωπος που κακοποίησε τον Όλιβερ

0
110

Εν αναμονή ανακοινώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί και το υλικό που συγκεντρώθηκε έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με την δικηγόρο του κηδεμόνα του Όλιβερ και φιλοζωικών οργανώσεων, ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί.

Στο Mega, ο καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, σύμφωνα με την οποία υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι τραύματα από αγέλη ζώων.

Παράλληλα, η δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι έδωσε στην αστυνομία φωτογραφία που εμφανίζει το σκυλί τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου κοντά σε έναν άγνωστο άνδρα.

Μιλώντας στο OPEN ο κηδεμόνας του Όλιβερ σημείωσε: «Είναι δυνατόν να είναι ζώα; Δηλαδή δαγκωματιές δεν είχε. Δηλαδή η αγέλη δάγκωσε τον σκύλο στον πρωκτό; Τα σκυλιά αυτά είχαν μαχαίρια στο στόμα και πήγαν και τον κάρφωσαν; Γιατί ο Όλιβερ πήγε μετά από 35 ώρες για νεκροψία; Γιατί εμένα με είχανε να τον άλλαζα αυτοκίνητα και δεν με αφήσανε να φτάσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας; Κοιτάω να βρεθεί αυτός ή αυτοί που το έκαναν αυτό».

Tο πρωί της Παρασκευής στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, είχε τονίσει πως: «Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχουν δύο πραγματογνωμοσύνες από δημόσιους κτηνιάτρους, ότι ορίστηκε και τρίτη πραγματογνωμοσύνη πριν από τρεις μέρες για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και καμία αμφισβήτηση γύρω από το πόρισμα».

«Έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις, έχουν συλλέξει βίντεο, οπτικό υλικό, έχουν κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνουν και ότι σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις. Αλλά να σας πω κάτι, μην προσπαθούμε να δημιουργούμε θεωρίες συνωμοσίας εκεί που δεν υπάρχουν[…] Πιο καθαρό και πιο διαφανές από το να το ψάχνουμε, να το ψάχνουμε, να βάζουμε έναν πραγματογνώμονα, να βάζουμε δεύτερο πραγματογνώμονα, να βάζουμε τρίτο πραγματογνώμονα, υπάρχει;».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here