Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αρνείται τις κατηγορίες για τον Όλιβερ στην Αράχωβα

0
93

Ο Δημήτρης Καπλάνης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης ταβέρνας στην Αράχωβα, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία 48ωρών σχετικά με την υπόθεση του Όλιβερ. Ο Καπλάνης, που έχει κατηγορηθεί από φιλόζωους ως ο βασανιστής του χάσκι και ως ο βασικός υπαίτιος για τον θάνατο του, αρνείται τις κατηγορίες.

Ο Καπλάνης δηλώνει ότι έχει καταθέσει δύο φορές στην αστυνομία και ότι έχει παραδώσει το υλικό από τις κάμερες της ταβέρνας του. Επιπλέον, εξηγεί τι κρύβεται στην αποθήκη που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του, όπου σύμφωνα με φήμες, εντοπίστηκαν κρανία και κόκαλα σκύλων.

Σχετικά με τον Όλιβερ, ο Καπλάνης λέει ότι ήταν ένα αδέσποτο σκυλί που κυκλοφορούσε σε όλη την Αράχωβα και έφτανε μέχρι την πλατεία του χωριού. Αναφέρει ότι γνώριζε το σκυλί, αλλά δεν είναι αυτός που το έβλαψε. Ο Καπλάνης τονίζει ότι ταΐζει όλα τα αδέσποτα και ότι είναι ευαίσθητος με τα σκυλιά.

Ο Καπλάνης αναφέρει ότι η ταβέρνα του απέχει περίπου 500 μέτρα από το σπίτι όπου διέμενε ο σκύλος. Στην ερώτηση γιατί τον στοχοποιούν, απαντά ότι δεν γνωρίζει τον λόγο. Εικάζει ότι ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι είναι κυνηγός.

Σχετικά με τις κάμερες που έχει τοποθετήσει στην ταβέρνα του, ο Καπλάνης αρνείται τις καταγγελίες ότι τις αφαίρεσε μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για τον βασανισμό του χάσκι. Αναφέρει ότι παρέδωσε το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία.

Ο Καπλάνης αναφέρει ότι η μία κάμερα κοιτάει την ταράτσα και την είσοδο της κουζίνας και η άλλη τη βεράντα και την είσοδο. Τις τοποθέτησε μετά από μια απόπειρα διάρρηξης. Δεν είναι σίγουρος αν οι κάμερες καταγράφουν και ήχο.

Σχετικά με την αποθήκη που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του, ο Καπλάνης λέει ότι είναι ένα κιόσκι όπου αποθηκεύει ξύλα και κάρβουνα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκεί μέσα. Αναφέρει ότι τον στοχοποιούν άδικα και ότι θα απαντήσει με μηνύσεις σε όποιον συνεχίζει να το κάνει αυτό. Ο Καπλάνης αναφέρει ότι δεν έχει κοιμηθεί τις τελευταίες δύο μέρες λόγω των κατηγοριών που έχουν αναρτηθεί εναντίον του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here