Ίσως η ομορφότερη Ελληνίδα σήμερα: Στις νέες φωτογραφίες της η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι «φωτοτυπία» της Εύης Αδάμ

0
106

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, αφού επανήλθε στο καστανό χρώμα

μαλλιών, αποπνέει ακόμα μεγαλύτερη ομοιότητα με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ. Παρότι ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ δεν αποτελούν πλέον ζευγάρι, έχουν πάντα κάτι που τους συνδέει, και αυτό δεν είναι άλλο από τις δύο όμορφες κόρες τους, την 21χρονη Δανάη και την 23χρονη Νεφέλη.

Η Δανάη σπουδάζει μουσική στο Royal Northern College of Music στο Manchester, δείχνοντας όχι μόνο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γονιών της, αλλά και το μουσικό ταλέντο που κληρονόμησε από τον πατέρα της. Από την άλλη, η Νεφέλη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον τομέα των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Αγγλίας, το Bath College.

Νεφέλη Λιβιεράτου: Το ταξίδι στο LA και η ομοιότητα με την μαμά της

Παρά το γεγονός ότι η Νεφέλη Λιβιεράτου είχε επιλέξει αρχικά να βάψει τα μαλλιά της σε ξανθό χρώμα, πρόσφατα έκανε μια σημαντική αλλαγή επιστρέφοντας σε ζεστούς τόνους. Η 23χρονη αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της σε ένα καστανό σοκολατί χρώμα, το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και αναδεικνύει τα γαλάζια μάτια που κληρονόμησε από τον πατέρα της, Λάμπη Λιβιεράτο.

Η αλλαγή αυτή ενθουσίασε τους followers της, με πολλούς να σχολιάζουν την ομοιότητά της με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ.

Οι φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Los Angeles ανέδειξαν ακόμα περισσότερο την ομοιότητά της με τη μητέρα της, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια και την προσοχή των followers.

Πάντως η Νεφέλη αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα δεις πως είχε και πιο παλιά τα μαλλιά της καστανά και μάλιστα πιο σκούρα – στα όρια του μαύρου – μοιάζοντας και τότε καταπληκτικά με το πρώην μοντέλο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here