Νίκος Βέρτης: «Δεν με θέλει καμία γυναίκα- Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια»

0
144

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και μέσα σε άλλα είπε τι κάνει όταν κάτι κακό του συμβεί και χρειάζεται να βγει στην σκηνή να τραγουδήσει.

«Γίνεται ένας χαμός πίσω από τη σκηνή αλλά όταν βγεις πάνω πρέπει να μην δείξεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Όταν μου συμβαίνει κάτι έχω την προσευχούλα μου, πάντα. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο για εμένα, μου ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή. Όταν με πιάνει η πονηριά μου και η ζήλεια μου, η πίστη με συνεφέρνει».

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε και για το body shaming και τον ρατσισμό κάθε μορφής λέγοντας:

«Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Δεν θα ξεχάσω που στην Ολλανδία με αποκαλούσαν ‘’Έλληνα’’ όταν ήθελα να με προσβάλουν. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, αν δω κάτι που δεν μου αρέσει κάτι δεν θα το κρίνω».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε και για την προσωπική του ζωή και τη δημιουργία οικογένειας:

«Δεν με θέλει καμία γυναίκα. Δεν με στεναχωρεί που λένε ότι δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αφού είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Όταν το αποφασίσω, θέλω να είμαι εκεί και με αγχώνει γιατί πρέπει να αφήσω τη ζωή που κάνω τώρα. Όταν συμβεί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν 20 χρονών και πω έχασα αυτή τη χαρά να τα μεγαλώσω. Θέλω πολύ να αποκτήσω παιδιά και θα γίνει. Θα κάνω ένα επαγγελματικό διάλειμμα ή θα ηρεμήσω λίγο από τις επαγγελματικές υπερβολές μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε: «Συμφωνώ με τη Θέμιδα Μπαζάκα ότι πρέπει να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά γιατί να βγουν τα θρησκευτικά; Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή αλλά όχι να βγει από το σχολεία, οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τη θρησκεία».

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης εξομολογήθηκε πως πολλές φορές έχει σκεφτεί να κάνει επαγγελματικό διάλειμμα:

«Δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ, ουδείς αναντικατάστατος».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here