“Δεν το έχω πει ποτέ στην τηλεόραση”: Σοκάρει για τη σύζυγό του ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το άγνωστο δράμα

0
108

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο «Στούντιο 4», το απόγευμα της Παρασκευής, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, γνωστός ηθοποιός και πρόσφατος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, άνοιξε την καρδιά του μπροστά στις κάμερες της ΕΡΤ1.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, προχώρησε σε μία δημόσια εξομολόγηση και αποκάλυψε για πρώτη φορά, το χαμό του πρώτου τους παιδιού, με τη σύζυγό του.

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τα όσα ανέφερε
«Θα σας πω κάτι που δεν το ‘χω πει ποτέ στην τηλεόραση… το πρώτο παιδί το «χάσαμε» με την Κατερίνα. Εγώ πρωτόγνωρα συναισθήματα, η γυναίκα μου να κλαίει. Είμαστε σε πολύ γνωστό μαιευτήριο και κατεβαίνει ένας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θυμάμαι το όνομά του αλλά ήταν γιατρός, ανοίγει μία εφημερίδα και με βλέπει αφίσα: ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιμένει το πρώτο του παιδί… Και εμείς είχαμε μόλις «χάσει» το παιδί», περιγράφει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Κάνει έτσι ο υπουργός, με κοιτάζει και μου λέει: εσύ είσαι; Του λέω: ναι… αλλά πρέπει να βγω έξω να μου ευχηθούν «να ζήσει». Το μόνο που τον παρακάλεσα ήταν: φυγαδεύστε τη γυναίκα μου με ένα αυτοκίνητο κι εγώ θα βγω από την άλλη πόρτα», συνεχίζει στη δραματική του ιστορία ο ηθοποιός.

«Βγήκα έξω και τους είπα: σας ευχαριστούμε πολύ, όλα πήγαν πολύ καλά, η Κατερίνα είναι μια χαρά. Παπά κανονικό, παραμύθια. Αλλά αυτός είναι ηθοποιός και έτσι επιβιώνεις», αποκαλύπτει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

«Η Κατερίνα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση, εγώ δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Για τις γυναίκες είναι πάρα πολύ δύσκολο, νιώθουν ότι απέτυχαν», παραδέχεται ακόμα ο ηθοποιός.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here