Απώλεια για την 6η ΕΜΑΚ: Έφυγε ο Max, ο έμπειρος αρχιπυροσβέστης

0
78

Ο σεβαστός αρχιπυροσβέστης Max, ένας αξιοθαύμαστος διασωστικός σκύλος και απαραίτητος βοηθός της 6ης ΕΜΑΚ, αποχαιρέτησε τον κόσμο μετά από μια δεκαετή παρουσία.

Σε ηλικία 13 ετών, ο Max, ειδικεύτηκε στην ανεύρεση και διάσωση αγνοουμένων σε ερείπια και ανοικτές εκτάσεις.

Ο πολύτιμος συνεργάτης τους, ο Max, πέθανε σε ηλικία 13 ετών, αφήνοντας πίσω μια κληρονομιά αφοσίωσης και ηρωισμού.

Τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του διασωστικού σκύλου ανακοίνωσε η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζοντας τη βαθιά τους εκτίμηση για τον Max.

Ο Max, διασωστικός σκύλος και αρχιπυροσβέστης, έφυγε από τη ζωή στις 29-12-23, βυθίζοντας σε πένθος την 6η ΕΜΑΚ. Εξειδικευμένος στην ανεύρεση και διάσωση αγνοουμένων, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ο Max είχε διακριθεί για την εκπαίδευσή του στην ανεύρεση αγνοουμένων σε ερείπια και ανοικτές εκτάσεις, καθιστώντας τον μοναδικό στη Δυτική Ελλάδα με αυτό το ταλέντο.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, με συγκινησιακή βαρύτητα, αποχαιρέτησε τον συνάδελφο Max με λόγια ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη υπηρεσία του, τονίζοντας την επαγγελματικότητά του.

Ο Max έζησε 13 χρόνια, από το 2010 έως το 2023, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές όσων τον γνώρισαν.

Ο πυροσβέστης Γιώργος Χατζής από την Πάτρα, έχοντας συγκλονιστεί από την απώλεια του αγαπημένου του φίλου, εξέφρασε τον πόνο του μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here