«Κάτι του έχει συμβεί»: Ξεσπά η αδερφή του αγνοούμενου Μπάμπη για τις «αντıφάσεις» του 50χρονου

0
49

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι.

Ο άνδρας ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του και σήμερα θα επέστρεφε στην Ιταλία. Η αστυνομία έχει προσαγάγει έναν 50χρονο, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που τον συνάντησε.

“Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι νεότερο” είπε η αδερφή του αγνοούμενου.

Ο Μπάμπης είχε σχεδιάσει να γυρίσει σήμερα στην Ιταλία γεμάτος αναμνήσεις από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που είχε ζήσει στο πατρικό του στο Μεσολόγγι.

Σήμερα όμως, οι δικοί του αντί να αγωνιούν για το αν έφτασε στον προορισμό του, αγωνιούν για το αν ζει. Τον ψάχνουν σε βάλτους, ποτάμια και βουνά, σε κάθε γωνιά του Μεσολογγίου και στα γύρω χωριά.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο.

Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο η αδερφή του

H οικογένειά του κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ενώ η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

“Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά” είπε η αδερφή του μιλώντας στο Star.

Πρόκειται για ένα ποσό περίπου 17.000 ευρώ, σύμφωνα με την οικογένεια του αγνοούμενου Μπάμπη. Ο 50χρονος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο. Ο άνδρας έχει συλληφθεί, όχι όμως για την εξαφάνιση αλλά γιατί πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

“Πήγαν και τον συνέλαβαν, τον έπιασαν σε ένα χωριό στην ορεινή Ναυπακτία, είχε φύγει δηλαδή από το Μεσολόγγι” αναφέρει η αδερφή του.

“Αντιφάσεις”

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Ωστόσο η οικογένεια μιλά για αντιφάσεις:

“O άνθρωπος που κρατάει η αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κι όλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε μια coca cola και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει απο το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα” λέει η αδερφή του Μπάμπη Κουτσίκου.

Αναζητούν απαντήσεις στο “έξυπνο ρολόι” που είχε ο αγνοούμενος

Το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό του Μπάμπη ήταν κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Η αγωνία για την τύχη του 31χρονου κορυφώνεται. Η οικογένειά του έχει δώσει στην Ασφάλεια ένα “έξυπνο ρολοϊ” που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here