Έχει σώμα 30άpας στα 53 της: Αuτό κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου και δεν είναι ούτε η δiαιτα, οúτε η γuμναστiκη

0
91

Το μυστικό της για να διατηρείται στα κιλά της και πάντα σε φόρμα αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δεν γυμνάζεται, όμως τρέφεται σωστά και όταν θέλει να χάσει κιλά κάνει βελονισμό.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια έχει αναφέρει πως ο βελονισμός τη βοηθά τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αυτά είναι τα μυστικά της για απώλεια βάρους

Ουσιαστικά, της τοποθετούνται τρεις ειδικές μικρές βελόνες στο κάθε αφτί, σε σημεία που βοηθούν στον περιορισμό της πείνας, ενώ παράλληλα για να ενισχύσει την προσπάθειά της, διαλέγει μια διατροφή χαμηλών θερμίδων.

Ένα από τα διατροφικά μυστικά της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι πως προσέχει τις μερίδες που καταναλώνει και προσπαθεί να κάνει μικρά και πολλά γεύματα. Σε αυτό που δε μπορεί να αντισταθεί και συχνά υποκύπτει είναι τα γλυκά.

«Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολούθησα επί τρεις μήνες περίπου και με βοήθησε πάρα πολύ με το βάρος μου, ενώ μου χάρισε και ευεξία. Όσον αφορά στη διατροφή μου, απλά προσέχω τις μερίδες μου, ενώ οι μόνες παρασπονδίες που κάνω είναι όταν απολαμβάνω γλυκά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ. Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ», έχει πει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Επιπλέον, η Νατάσα Θεοδωρίδου πίνει πολύ νερό, 2-3 λίτρα την ημέρα ενώ προσπαθεί να τρώει κάθε μέρα την ίδια ώρα.

«Σε εμένα η γυμναστική δεν δίνει ενέργεια. Φέρνει λύπη, στεναχώρια και κούραση… Δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους που τρώνε ό,τι θέλουν και είναι σούπερ. Προσέχω τη διατροφή μου, δεν καπνίζω, δεν πίνω και κοιμάμαι πάρα πολύ καλά και πολλές ώρες», έχει πει στην εκπομπή «Happy Day».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here