Στέλιος Διονυσίου: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Το πρόβλnμα υγεiας και η αποuσiα από το πρόγραμμα με Μαρινέλλα, Μαγγίρα

0
73

Ο Στέλιος Διονυσίου θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον Κώστα Καραφώτη.

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση πώς ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου είχε περιπέτεια με την υγεία του και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Στέλιος Διονυσίου τον φετινό χειμώνα εμφανίζεται κάθε Τετάρτη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τη Μαρινέλλα και την Μπέττυ Μαγγίρα. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής αυτή την εβδομάδα απουσίαζε από τον εν λόγω σχήμα και στη θέση του εμφανίστηκε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος και ερμήνευσε μαζί με την Μαρινέλλα τα κομμάτια που έλεγε μαζί της ο Στέλιος Διονυσίου.

Γιατί απουσίαζε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», ο Στέλιος Διονυσίου απουσίαζε από το νυχτερινό μαγαζί, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι του. Μάλιστα, οι γιατροί του έκριναν ότι ήταν αναγκαία η νοσηλεία του προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Τι δήλωσε ο τραγουδιστής

«Είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αντιμετώπισα ένα θέμα με το στομάχι μου, αλλά ξεπεράστηκε και βγαίνω σήμερα από το νοσοκομείο», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέλιος Διονυσίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here