“ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ” ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ – ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ… ΚΟΛΠΟ – ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ

0
63

Η Αστυνομία προχώρησε σε ακόμα δύο συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική με τις συλλήψεις να ανέρχονται συνολικά σε πέντε μέχρι τώρα.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Την ίδια ώρα, μια 15χρονη, φίλη της 17χρονης και θύμα του κυκλώματος, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» τους και περιέγραψε όσα βίωσε.

«Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η… και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την…, την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδερφή», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς την παρέσυρε: «Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή. Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα είχε μπλέξει… Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους».

Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα, το κορίτσι που αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε και έπειτα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, εξήγησε: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here