ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! Παίκτες στο Ρουκ Ζουκ είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής (Βίντεο)

0
60

Ρεκόρ άγνοιας για το πολιτικό γίγνεσθαι έσπασε ομάδα στο Ρουκ Ζουκ, με την ονομασία ΛΟΚΟΜΠΡΟΚΟΣ. Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τα 5.000 ευρώ, απογοήτευσαν το κοινό με τις απαντήσεις που (δεν) έδωσαν και έγιναν viral με τους χρήστες στα social να τους σχολιάζουν αρνητικά. Και αυτοί να ξέρετε ότι ψηφίζουν. Γι’ αυτό σας λέμε ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ για τη χώρα αυτή!

Τόσο ο αρχηγός όσο και οι υπόλοιποι παίκτες, δεν ήξεραν ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τον οποίο έκαναν… τραγουδιστή και ποδοσφαιριστή, ενώ δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Ειδικότερα, στο τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ομάδας, έπρεπε να πει 4 σχετικά πράγματα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε αν τα βρουν οι συμπαίχτες του να πάρουν βαθμούς.

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι το θέμα μας» , είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια με τον παίχτη να απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;».

Είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής
Ο αρχηγός τελικά βρήκε με μεγάλη βοήθεια από την παρουσιάστρια 4 λέξεις (ΚΚΕ, Γενικός Γραμματέας, Βουλή, Βουλευτής).

Μέχρι να φτάσει εκεί ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποιον έχουμε πρωθυπουργό, με εκείνον να απαντάει: «δεν ξέρω, τον Σαμαρά; Τσίπρα; Κάποιος από αυτούς δεν θα είναι;».

Όταν έφτασε η σειρά των υπόλοιπων παικτών να απαντήσουν ακούστηκαν τα εξής επικά:

“Παρουσιαστής” , “Τραγουδιστής”, “Ηθοποιός”, “ποδοσφαιριστής”.

Κατόπιν τούτου αλλά και άλλων απαντήσεων που δεν έδωσαν, οι παίκτες δεν κέρδισαν χρήματα με την παρουσιάστρια να τους τρολάρει:

«Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα», τους είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here